Over Grondverzet Van Eerd

Grondverzet Van Eerd is dé specialist in het egaliseren en profileren van grond voor verharding, wegenbouw of onderbanen voor spoorwegen. We zijn snel, efficiënt en vakkundig. We kijken naar alle mogelijkheden en houden rekening met deadlines en het vervolgtraject. Planning en risicobeheersing spelen dus een grote rol. Door onze jarenlange ervaring weten we met grote nauwkeurigheid onze projecten tot een goed eind te brengen. Als onderdeel van Van Eerd Groep zijn we volledig op de hoogte van de markt. Door samenwerking binnen en buiten het bedrijf kunnen wij u zekerheid, beheersbaarheid en controle bieden.

Effectiviteit en beheersbaarheid
De pijlers van ons onderscheidend vermogen. Door toepassing van de nieuwste technieken zijn we in staat om het uiterste uit onze machines en onze mensen te halen. Driedimensionale opnames van uw terrein bepalen (op basis van de juiste hoogtes en grondbalans) precies hoeveel zand en puin er nodig is. Hier komt geen landmeter bij kijken. Vervolgens maken we de digitale bestanden geschikt voor Total Station en GPS. Onze machines zijn uitgerust met laserapparatuur en worden rechtstreeks door het digitale ontwerp aangestuurd. Hierdoor zijn wij in staat om een zeer nauwkeurige onderbaan op te leveren, waardoor materiaalverliezen tot een minimum beperkt worden en er veel minder dure grondstoffen nodig zijn.

Veiligheid
De mensen van Grondverzet Van Eerd werken vaak onder tijdsdruk op alle mogelijke tijdstippen. Dat is binnen onze branche nu eenmaal onoverkomelijk, maar het mag niet ten koste gaan van de veiligheid van onze mensen en hun omgeving. Wij waarborgen dat met ons workflow- en dienstensysteem.

Innovatie
Grondverzet Van Eerd beschikt over een eigen afdeling Research & Development waar voortdurend onderzoek wordt gedaan op het gebied van technische innovaties. Wij voeren specifieke aanpassingen uit in materieel en methoden om tot nog betere prestaties te kunnen komen.

Toewijding en inzicht
Hoe uitgekiend ons materieel ook is, grondwerk blijft mensenwerk. De mensen van Grondverzet Van Eerd werken in een team, want onze machinisten moeten kunnen samenwerken om de snelheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Wij zijn er bijzonder trots op dat onze teams van machinisten onze kwaliteitsnorm keer op keer met succes weten te behalen, dankzij hun toewijding en inzicht.

Opleiding
Onze machinisten worden intern opgeleid. De specifieke kennis wordt door onze eigen specialisten overgebracht. Daarnaast wordt er veel tijd gespendeerd aan onder andere trainingen op het gebied van samenwerken en communicatietrainingen voor opzichters.

Machinepark
Grondverzet Van Eerd beschikt over een breed machinepark, zodat we bij elke opdracht het juiste materieel kunnen inzetten. En als we niet kunnen vinden wat we voor onze specialistische activiteiten nodig hebben, dan ontwikkelen we het zelf.

Zo hebben we in eigen beheer een aantal machines aangepast die bij tal van opdrachtgevers hun diensten hebben bewezen. Wij blinken uit in de driedimensionale aansturing van onze machines, waardoor we kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen van snelheid en kwaliteit.

Specials / eigen ontwikkeling
Als we behoeften hebben aan zeer specialistisch materieel dan ontwikkelen we dat zelf. Zo hebben we voor de HSL een speciale kleine bulldozer met ijzeren rupskettingen ontwikkeld. De dumpers op het HSL-traject zijn voorzien van ballonbanden, omdat de wieldruk op het ballastbed dan minder is dan bij vrachtwagens op een rijplaat. Ook is een loader op spoorwielen ontwikkeld. Deze en andere innovaties zijn erop gericht om nog flexibeler in te kunnen spelen op de lokale terreinomstandigheden. Grondverzet Van Eerd kan uit de voeten op zand, in de modder, over heuvels of door kuilen.